המטבח של מייקל

פיוז'ן ים-תיכוני

נולדתי וגדלתי בארץ, חלק מנעורי בעיר חיפה וחלק בקיבוץ בעמק חפר.
ילדות מלאה בחופש של אופניים וכפות רגליים יחפות בשדות. לאחר שירות צבאי נסעתי לארצות הברית, טיילתי והתגוררתי בכמה וכמה ארצות. אחת התחנות בניו יורק, שם החלטתי ללמוד לימודי קולינריה ב-The Art Institute Of NY NYRS, עם התמחות ב-kitchen mercer. ב-2005 חזרתי לארץ ועסקתי בניהול אירועים בחמאם ביפו. אחרי שלוש שנים פניי פנו לניהול מכללת 'רידמן', ובתשע השנים האחרונות ניהלתי את האירועים במסעדת 'התרנגול הכחול' של שאול בן-אדרת.
זמן קורונה: מחשבים מסלול מחדש ומתכננים קריירה עצמאית. כאן שלפתי את ארגז הכלים שלי מסיום לימודיי בניו יורק, וכמו שאומרים הפשלתי שרוולים והכול נוצר תוך כדי תנועה כמו אירוע מתגלגל. היה קשה לבקר את ההורים בגלל הסגרים, ועל מנת ליצור חדווה וחיות להורים התחלתי לשוחח עם אמא על מתכונים וגם לקבל ממנה מתכונים מסודות המטבח המרוקאי.

המטבח והאוכל שאני עושה ויוצר מבוססים על מתכונים יצירתיים שלי וגם על מתכונים מקוריים של אמא. מקווה שתהנו מהטעמים, המרקמים והניחוחות מהמטבח של מייקל.
הכול מתבשל באהבה גדולה. בתיאבון!


המנות הפופולריות של מייקל


ההזמנה שלי