נועה זמיר אוזנה

שפית נטורופתית

כל חיי גדלתי סביב אוכל. בית תוניסאי, אתם יודעים איך זה... אוכל היה מאוד משמעותי.
כל אירוע, קטן כגדול, היה מלווה באוכל והעשייה היתה תמיד משותפת ומלאה בשמחה והתלהבות:)
לאחר הצבא החלטתי לצאת להתמקצע והתחלתי במלון דן, עברתי דרך לחם ארז ומסעדות השף טפאו ואוזריה, ועזרתי להקים את הקוק בוק בשוק לוינסקי ואת מעדניית אפיסרי בנווה צדק.
תוך כדי סיימתי לימודי נאטורופתיה ברידמן ואחרי שגיליתי שיש כאלו ששמים בלביבות 80% (כן 80%!!!) קמח ועוד מעיזים לקרוא לזה לביבות ירק החלטתי להתחיל לבשל לאנשים אוכל ביתי אמיתי, מזין ומחומרי גלם איכותיים.
חשוב לי לעבוד עם ספקים קטנים, מקומיים ולהכיר את מי שמגדל את החסה.
בשנים האחרונות אני מבשלת, מייעצת, מטפלת, מלווה ומרכיבה תפריטים לאנשים עם צרכים תזונתיים, לחולי סרטן, לבעלי כבד שומני, לסכרתיים, לבעלי רגישויות ואלרגיות ולאנשים שמבינים את חשיבות המזון ויודעים בדיוק כמוני שהכל מתחיל ונגמר בתזונה נכונה.



ההזמנה שלי