פאנטה פראדה שלמה

אוכל אתיופי אמיתי

מתי טעמתם אוכל אתיופי אמיתי? 
עליתי לארץ מאדיס־אבבה במבצע שלמה. הייתי אז בת 8, גדלתי בנתיבות ובקריית־מלאכי.

ב 2015 פתחתי את 'באלינג'רה' בכרם התימנים בתל־אביב, מסעדה אותנטית למטבח האתיופי, שזה אוכל בריא וטעים.

אוכל אתיופי מבוסס אינג'רה, לחם טף ללא גלוטן. יש מנות צמחוניות, טבעוניות, וגם בשרים במגוון דרגות חריפות, לצד מנות ראשונות המשלבות את שני העולמות, אתיופי וים תיכוני.

אני מקפידה על חומרי גלם טריים, בריאים וטבעיים ומשלבת אותם עם תיבול ייחודי ומדויק, בהתאמה למסורת האתיופית ולחך הישראלי.


המנות הפופולריות של פאנטה


ההזמנה שלי